Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English - Japanese Translation Games (Eigo - Nihongo Hon'yaku Gēmu) > Print Preview

Learn Japanese : Kanji Characters Table 1

Formats Japanese Course Japanese Worksheets Reverse Worksheet / Test Paper Quiz English - Japanese Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the meaning, identify the Kanji character.


1. Sun, day
Answer:

kunyomi : hi  ひ, bi び
onyomi : nichi ニチ 

2. moon, month
Answer:

kunyomi : tsuki つき
onyomi : getsu ゲツ

3. tree
Answer:

kunyomi : ki き
onyomi : moku モク, boku ボク


4. mountain
Answer:

kunyomi : yama やま
onyomi : san サン

5. river
Answer:

kunyomi : kawa かわ, gawa がわ
onyomi : sen セン 

6. rice field
Answer:

kunyomi : ta た, da だ
onyomi : den デン

7. man, person
Answer:

kunyomi : hito ひと
onyomi : jin ジン , nin ニン

8. mouth
Answer:

kunyomi : kuchi くち, guchi ぐち
onyomi : kou コウ

9. car
Answer:

kunyomi : kuruma くるま
onyomi : sha  シャ 

10. gate
Answer:

kunyomi : kado かど
onyomi : mon モン

  Try the Quiz :     Kanji Characters Table 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-