Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English - Japanese Translation Games (Eigo - Nihongo Hon'yaku Gēmu) > Print Preview

Cardinal Numbers : English - Japanese Hiragana Translation Game
(Keisū : Eigo - Nihongo Hiragana Hon'yaku Gēmu)

Formats Japanese Course Japanese Worksheets Reverse Worksheet / Test Paper Quiz English - Japanese Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the English word, identify the Japanese Hiragana word. 
Note : The hints given in Romaji may help in identifying the Hiragana word by studying the Hiragana Alphabet Charts.

1. zero
Answer: れい 
Romaji : rei 
Kanji :


2. one
Answer: いち
Romaji : ichi
Kanji :


3. two
Answer:
Romaji : ni
Kanji :



4. three
Answer: さん
Romaji : san
Kanji :


5. four
Answer: し, よん
Romaji : shi, yon
Kanji :


6. five
Answer:
Romaji : go
Kanji :


7. six
Answer: ろく
Romaji : roku
Kanji :


8. seven
Answer: しち, なな
Romaji : shichi, nana
Kanji :


9. eight
Answer: はち
Romaji : hachi
Kanji :


10. nine
Answer: く, きゅう
Romaji : ku, kyū
Kanji :


11. ten
Answer: じゅう
Romaji : jū
Kanji :


12. eleven
Answer: じゅういち
Romaji : jūichi
Kanji : 十一


13. twelve
Answer: じゅうに
Romaji : jūni
Kanji : 十二


14. thirteen
Answer: じゅうさん
Romaji : jūsan
Kanji : 十三


15. fourteen
Answer: じゅうし, じゅうよん
Romaji : jūshi, jūyon
Kanji : 十四


16. fifteen
Answer: じゅうご
Romaji : jūgo
Kanji : 十五


17. sixteen
Answer: じゅうろく
Romaji : jūroku
Kanji : 十六


18. seventeen
Answer: じゅうしち, じゅうなな
Romaji : jūshichi, jūnana
Kanji : 十七


19. eighteen
Answer: じゅうはち
Romaji : jūhachi
Kanji : 十八


20. nineteen
Answer: じゅうきゅう
Romaji : jūkyū
Kanji : 十九


21.

twenty
Answer: にじゅう
Romaji : nijū
Kanji : 二十


22. thirty
Answer: さんじゅう
Romaji : sanjū
Kanji : 三十


23. forty
Answer: よんじゅう, しじゅう
よんじゅう
しじゅう Romaji : yonjū, shijū
Kanji : 四十


24. fifty
Answer: ごじゅう
Romaji : gojū
Kanji : 五十


25. sixty
Answer: ろくじゅう
Romaji : rokujū
Kanji : 六十


26. seventy
Answer: しちじゅう, ななじゅう
しちじゅう
ななじゅう Romaji : shichijū, nanajū
Kanji : 七十


27. eighty
Answer: はちじゅう
Romaji : hachijū
Kanji : 八十


28. ninety
Answer: きゅうじゅう
Romaji : kyūjū
Kanji : 九十


29. hundred
Answer: ひゃく
Romaji : hyaku
Kanji :


30. thousand
Answer: せん
Romaji : sen
Kanji :


31. million
Answer: ひゃくまん
Romaji : hyakuman
Kanji : 百万



  Try the Quiz :     CARDINAL NUMBERS (KEISŪ)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-