Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English - Japanese Translation Games (Eigo - Nihongo Hon'yaku Gēmu) > Print Preview

Cardinal Numbers : English - Japanese Translation Game
(Keisū : Eigo - Nihongo Hon'yaku Gēmu)

Formats Japanese Course Japanese Worksheets Reverse Worksheet / Test Paper Quiz English - Japanese Reverse Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the number in English, identify the number in Japanese (Romaji).

1. zero
Answer: rei, zero
Hiragana : れい ; Katakana :ゼロ ; Kanji : 零


2. one
Answer: ichi
Hiragana : いち ; Kanji : 一


3. two
Answer: ni
Hiragana : に ; Kanji : 二



4. three
Answer: san
Hiragana : さん ; Kanji : 三


5. four
Answer: shi , yon
Hiragana : し , よん ; Kanji : 四


6. five
Answer: go
Hiragana : ご ; Kanji : 五


7. six
Answer: roku
Hiragana : ろく ; Kanji : 六


8. seven
Answer: shichi , nana
Hiragana : しち, なな ; Kanji : 七


9. eight
Answer: hachi
Hiragana : はち ; Kanji : 八


10. nine
Answer: ku , kyuu, kyū
Hiragana : く/ きゅう ; Kanji : 九


11. ten
Answer: juu, jū
Hiragana :じゅう ; Kanji : 十


12. eleven
Answer: juuichi, jūichi
Hiragana :じゅういち ; Kanji : 十一


13. twelve
Answer: juuni, jūni
Hiragana :じゅうに ; Kanji : 十二


14. thirteen
Answer: juusan, jūsan
Hiragana :じゅうさん ; Kanji : 十三


15. fourteen
Answer: juushi, jūshi, juuyon, jūyon
Hiragana :じゅうし ; Kanji : 十四


16. fifteen
Answer: juugo, jūgo
Hiragana : じゅうご ; Kanji : 十五


17. sixteen
Answer: juuroku, yūroku
Hiragana :じゅうろく ; Kanji : 十六


18. seventeen
Answer: juushichi, jūshichi, juunana, jūnana
Hiragana :じゅうしち ; Kanji : 十七


19. eighteen
Answer: juuhachi, jūhachi
Hiragana :じゅうはち ; Kanji : 十八


20. nineteen
Answer: juuku, jūku, juukyuu, jūkyū
Hiragana :じゅうきゅう ; Kanji : 十九


21. twenty
Answer: nijuu, nijū
Hiragana : にじゅう ; Kanji : 二十


22. thirty
Answer: sanjuu, sanjū
Hiragana : さんじゅう ; Kanji : 三十


23. forty
Answer: yonjuu, yonjū
Hiragana : よんじゅう ; Kanji : 四十


24. fifty
Answer: gojuu, gojū
Hiragana : ごじゅう ; Kanji : 五十


25. sixty
Answer: rokujuu, rokujū
Hiragana : ろくじゅう ; Kanji : 六十


26. seventy
Answer: shichijuu, shichijū, nanajuu, nanajū
Hiragana :しちじゅう ; Kanji : 七十


27. eighty
Answer: hachijuu, hachijū
Hiragana : はちじゅう ; Kanji : 八十


28. ninety
Answer: kyuujuu, kyūjū
Hiragana : きゅうじゅう ; Kanji : 九十


29. hundred
Answer: hyaku
Hiragana : ひゃく ; Kanji : 百


30. thousand
Answer: sen
Hiragana : せん ; Kanji : 千


31. million
Answer: hyakuman
Hiragana : ひゃくまん ; Kanji : 百万



  Try the Quiz :     NUMBERS (KEISŪ)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-