Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Portuguese > Print Preview


FRUITS AND VEGETABLES : Portuguese - English Translation Games
(FRUTAS E LEGUMES : Jogos de Tradução Português - Inglês)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Inglês ), identify the PORTUGUESE WORD (Português)

1. apple
Answer: maçã

2. apricot
Answer: damasco

3. berry
Answer: baga


4. cherry
Answer: cereja

5. date
Answer: tâmara

6. fig
Answer: figo

7. grapes
Answer: uvas

8. grapefruit
Answer: pomelo

9. lemon
Answer: limão siciliano

10. lime
Answer: limão

11. melon
Answer: melão

12. olive
Answer: azeitona

13. orange
Answer: laranja

14. peach
Answer: pêssego

15. pear
Answer: pêra

16. pineapple
Answer: abacaxi

17. plum
Answer: ameixa

18. raspberry
Answer: framboesa

19. strawberry
Answer: morango

20. artichoke
Answer: alcachofra

21. asparagus
Answer: aspargo

22. beetroot
Answer: beterraba

23. cabbage
Answer: repolho

24. carrot
Answer: cenoura

25. cauliflower
Answer: couve-flor

26. celery
Answer: salsão

27. cucumber
Answer: pepino

28. eggplant
Answer: beringela

29. garlic
Answer: alho

30. green beans
Answer: vagem

31. leek
Answer: alho-poró

32. lettuce
Answer: alface

33. mint
Answer: menta

34. mushroom
Answer: cogumelo

35. onion
Answer: cebola

36. parsley
Answer: salsinha

37. pea
Answer: ervilha

38. potato
Answer: batata

39. pumpkin
Answer: abóbora

40. radish
Answer: rabanete

41. spinach
Answer: espinafre

42. tomato
Answer: tomate

43. turnip
Answer: nabo

44. zucchini
Answer: abobrinha italiana

  Try the Quiz :     FRUITS & VEGETABLES - Portuguese to English Translation Games (FRUTAS E LEGUMES: Jogos de Tradução Português - Inglês)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-