Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Portuguese > Print Preview


COLOURS, DAYS AND MONTHS : Portuguese - English Translation Games
(CORES, DIAS E MESES : Jogos de Tradução Português - Inglês)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Inglês), identify the PORTUGUESE WORD (Português)

1. Black
Answer: preto

2. Blue
Answer: azul

3. Brown
Answer: marrom


4. Golden
Answer: dourado

5. Green
Answer: verde

6. Grey
Answer: cinza

7. Orange
Answer: laranja

8. Pink
Answer: rosa

9. Red
Answer: vermelho

10. Silver
Answer: prata

11. White
Answer: branco

12. Yellow
Answer: amarelo

13. Monday
Answer: segunda-feira

14. Tuesday
Answer: terça-feira

15. Wednesday
Answer: quarta-feira

16. Thursday
Answer: quinta-feira

17. Friday
Answer: sexta-feira

18. Saturday
Answer: sábado

19. Sunday
Answer: domingo

20. January
Answer: janeiro

21. February
Answer: fevereiro

22. March
Answer: março

23. April
Answer: abril

24. May
Answer: maio

25. June
Answer: junho

26. July
Answer: julho

27. August
Answer: agosto

28. September
Answer: setembro

29. October
Answer: outubro

30. November
Answer: novembro

31. December
Answer: dezembro

  Try the Quiz :     COLOURS, DAYS & MONTHS : Portuguese - English Translation Games (CORES, DIAS E MESES : Jogos de Tradução Português - Inglês)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-