Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Portuguese > Print Preview


NUMBERS : Portuguese - English Translation Games
(NÚMEROS : Jogos de Tradução Português - Inglês)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the NUMBERS IN ENGLISH (Números em Inglês), identify the NUMBERS IN PORTUGUESE (Números em Português)

1. zero
Answer: zero

2. one
Answer: um

3. two
Answer: dois


4. three
Answer: três

5. four
Answer: quatro

6. five
Answer: cinco

7. six
Answer: seis

8. seven
Answer: sete

9. eight
Answer: oito

10. nine
Answer: nove

11. ten
Answer: dez

12. eleven
Answer: onze

13. twelve
Answer: doze

14. thirteen
Answer: treze

15. fourteen
Answer: quatorze

16. fifteen
Answer: quinze

17. sixteen
Answer: dezesseis

18. seventeen
Answer: dezessete

19. eighteen
Answer: dezoito

20. nineteen
Answer: dezenove

21. twenty
Answer: vinte

22. thirty
Answer: trinta

23. forty
Answer: quarenta

24. fifty
Answer: cinquenta

25. sixty
Answer: sessenta

26. seventy
Answer: setenta

27. eighty
Answer: oitenta

28. ninety
Answer: noventa

29. hundred
Answer: cem

30. thousand
Answer: mil

31. million
Answer: milhão

  Try the Quiz :     NUMBERS : Portuguese - English Translation Games (NÚMEROS : Jogos de Tradução Português - Inglês)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-