Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Portuguese > Print Preview


AIRPORT : Portuguese - English Translation Games
(AEROPORTO : Jogos de Tradução Português - Inglês)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Inglês), identify the PORTUGUESE WORD (Português)

1. air hostess
Answer: comissária de bordo

2. airline
Answer: linha aérea

3. airplane
Answer: avião


4. airport
Answer: aeroporto

5. aisle seat
Answer: assento no corredor

6. baggage, luggage
Answer: bagagem

7. baggage allowance
Answer: limite de bagagem

8. baggage reclaim
Answer: reclame de bagagem

9. baggage van
Answer: vagão de bagagem

10. bank
Answer: banco

11. cafeteria
Answer: cafeteria

12. confirmation
Answer: confirmação

13. currency
Answer: moeda

14. customs
Answer: alfândega

15. customs clearance
Answer: despacho aduaneiro

16. customs duty
Answer: imposto

17. customs officer
Answer: oficial da alfândega

18. domestic
Answer: doméstico

19. duty free
Answer: livre de impostos

20. elevator
Answer: elevador

21. escalator
Answer: escada rolante

22. excess baggage
Answer: excesso de bagagem

23. family
Answer: família

24. flight number
Answer: número do vôo

25. foreign currency
Answer: moeda estrangeira

26. gate
Answer: portão

27. immigration
Answer: imigração

28. international
Answer: internacional

29. luggage trolley
Answer: carrinho de bagagem

30. meal
Answer: refeição

31. money
Answer: dinheiro

32. money exchange
Answer: casa de câmbio

33. number
Answer: número

34. passenger
Answer: passageiro

35. passport
Answer: passaporte

36. pilot
Answer: piloto

37. reservation
Answer: reserva

38. seat
Answer: assento

39. seat belt
Answer: cinto de segurança

40. seat number
Answer: número do assento

41. shop
Answer: loja

42. snack
Answer: lanche

43. telephone
Answer: telefone

44. terminal
Answer: terminal

45. ticket
Answer: passagem

46. toilet
Answer: banheiro

47. vegetarian
Answer: vegetariano

48. visa
Answer: visto

49. water
Answer: água

50. weigh
Answer: pesar

51. window seat
Answer: assento na janela

  Try the Quiz :     AIRPORT : Portuguese - English Translation Games (AEROPORTO : Jogos de Tradução Português - Inglês)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-