Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Portuguese > Print Preview


ANIMALS 2 : Portuguese - English Translation Games
(ANIMAIS 2 : Jogos de Tradução Português - Inglês)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ANIMALS IN ENGLISH (Animais em Inglês), identify the ANIMALS IN PORTUGUESE (Animais em Português)

1. antelope
Answer: antílope

2. ass
Answer: asno, burro

3. badger
Answer: texugo


4. bat
Answer: morcego

5. beaver
Answer: castor

6. bison
Answer: bisão

7. bulldog
Answer: buldogue

8. cheetah
Answer: leopardo, chita

9. chimpanzee
Answer: chimpanzé

10. dolphin
Answer: golfinho

11. ewe
Answer: ovelha

12. gorilla
Answer: gorila

13. hare
Answer: lebre

14. hedgehog
Answer: ouriço

15. hippopotamus
Answer: hipopótamo

16. hyena
Answer: hiena

17. jackal
Answer: chacal

18. kangaroo
Answer: canguru

19. lioness
Answer: leoa

20. mare
Answer: égua

21. octopus
Answer: polvo

22. otter
Answer: lontra

23. ox
Answer: boi

24. panda
Answer: panda

25. panther
Answer: pantera

26. penguin
Answer: pinguim

27. porcupine
Answer: porco espinho

28. ram
Answer: carneiro

29. rhinoceros
Answer: rinoceronte

30. sea lion
Answer: leão marinho

31. seal
Answer: foca

32. shark
Answer: tubarão

33. stag
Answer: cervo

34. turtle
Answer: tartaruga marinha

35. walrus
Answer: morsa

36. weasel
Answer: doninha

37. whale
Answer: baleia

  Try the Quiz :     ANIMALS 2 : English - Portuguese Translation Games (ANIMAIS 2 : Jogos de Tradução Português - Inglês)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-