Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Portuguese > Print Preview


CLASSROOM : Portuguese - English Translation Games
(SALA DE AULA : Jogos de Tradução Português - Inglês)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Inglês), identify the PORTUGUESE WORD (Português)

1. bag
Answer: bolsa

2. book
Answer: livro

3. chair
Answer: cadeira


4. chalk
Answer: giz

5. desk
Answer: escrivaninha

6. eraser
Answer: borracha

7. notebook
Answer: caderno

8. pen
Answer: caneta

9. pencil
Answer: lápis

10. paper
Answer: papel

11. satchel
Answer: bolsa carteiro

12. sharpener
Answer: apontador

13. textbook
Answer: livro de texto

14. answer
Answer: resposta

15. classmate
Answer: colega de classe

16. classroom
Answer: sala de aula

17. correction
Answer: correção

18. examination
Answer: exame, prova

19. grade
Answer: classe

20. homework
Answer: deveres, lição de casa

21. lesson
Answer: lição

22. library
Answer: biblioteca

23. mark
Answer: nota

24. question
Answer: pergunta

25. read
Answer: ler

26. school
Answer: escola

27. study (verb)
Answer: estudar

28. study (noun)
Answer: estudo

29. student
Answer: estudante

30. studious
Answer: estudioso

31. teach
Answer: ensinar

32. teacher
Answer: professor, professora

33. teaching
Answer: ensino

34. text
Answer: texto

35. write
Answer: escrever

  Try the Quiz :     CLASSROOM : Portuguese - English Translation Games (SALA DE AULA : Jogos de Tradução Português - Inglês)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-