Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Preschool > Print Preview

Preschool Kindergarten & Early Learning Activities : Collective Nouns for Animals I

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ANIMAL, identify the COLLECTIVE NOUN

1. ANTS
• COVEY
• PACK
• STRING
• SWARM
Answer: SWARM

2. BEARS
Answer: SLOTH

3. BEES
• SWARM, HIVE
• GANG
• RAFTER
• SLOTH
Answer: SWARM, HIVE


4. CAMELS
Answer: STRING

5. CATTLE
• CLOUD
• HERD, DROVE
• CRASH
• WHISP
Answer: HERD, DROVE

6. CHICKENS
Answer: BROOD, CLUTCH

7. DEER
• GANG
• RAFTER
• HERD
• SLOTH
Answer: HERD

8. ELKS
Answer: GANG

9. FISH
• COVEY
• PACK
• SHOAL, SCHOOL
• STRING
Answer: SHOAL, SCHOOL

10. GEESE
• CLOUD
• FLOCK, GAGGLE
• CRASH
• WHISP
Answer: FLOCK, GAGGLE

11. GOATS
• GANG
• RAFTER
• HERD, TRIP
• SLOTH
Answer: HERD, TRIP

12. HARES
• HUSK, LEAP
• BROOD
• TROOP
• SMACK
Answer: HUSK, LEAP

13. HORSES
• TEAM
• COVEY
• PACK
• STRING
Answer: TEAM

14. JELLYFISH
Answer: SMACK, FLUTHER

15. KANGAROOS
Answer: TROOP, MOB

16. LARKS
• EXALTATION, BEVY
• BROOD
• TROOP
• SMACK
Answer: EXALTATION, BEVY

17. LEOPARDS
• BROOD
• LEAP
• TROOP
• SMACK
Answer: LEAP

18. LIONS
• COVEY
• PACK
• PRIDE
• STRING
Answer: PRIDE

19. LOCUSTS
Answer: CLOUD

20. OXEN
• TEAM
• CLUTCH
• MOB
• FLUTHER
Answer: TEAM

21. PARTRIDGES
Answer: COVEY

22. PEACOCKS
• OSTENTATION, PRIDE
• CLUTCH
• MOB
• FLUTHER
Answer: OSTENTATION, PRIDE

23. PIGS
• GANG
• RAFTER
• SLOTH
• LITTER
Answer: LITTER

24. PUPPIES
• CLOUD
• LITTER
• CRASH
• WHISP
Answer: LITTER

25. QUAILS
• CLUTCH
• MOB
• BEVY
• FLUTHER
Answer: BEVY

26. RABBITS
• NEST, BURY
• BROOD
• TROOP
• SMACK
Answer: NEST, BURY

27. RHINOCEROSES
Answer: CRASH

28. SHEEP
• CLOUD
• FLOCK
• CRASH
• WHISP
Answer: FLOCK

29. SNIPES
Answer: WHISP

30. STARLINGS
Answer: MURMURATION, CHATTERING

31. TURKEYS
Answer: RAFTER

32. WASPS
• NEST
• CLUTCH
• MOB
• FLUTHER
Answer: NEST

33. WHALES
• POD, SCHOOL
• BROOD
• TROOP
• SMACK
Answer: POD, SCHOOL

34. WOLVES
Answer: PACK

  Try the Quiz :     Preschool Kindergarten & Early Learning Activities : Collective Nouns for Animals I


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-