Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Spanish > Print Preview

AIRPORT : Spanish - English Translation Games
(AEROPUERTO : Juegos de Traducción Español - Inglés)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Inglés), identify the SPANISH WORD (Español)

1. air hostess
Answer: azafata

2. airline
Answer: aerolínea

3. airplane
Answer: avión


4. airport
Answer: aeropuerto

5. aisle seat
Answer: asiento de pasillo

6. baggage, luggage
Answer: equipaje

7. baggage allowance
Answer: límite de bagaje

8. baggage reclaim
Answer: reclame de equipaje

9. baggage van
Answer: furgón de equipajes

10. bank
Answer: banco

11. cafeteria
Answer: cafetería

12. confirmation
Answer: confirmación

13. currency
Answer: moneda

14. customs
Answer: aduana

15. customs clearance
Answer: despacho aduanal

16. customs duty
Answer: impuesto

17. customs officer
Answer: oficial de aduanas

18. domestic
Answer: interior

19. duty free
Answer: libre de derechos de aduan

20. elevator
Answer: ascensor

21. escalator
Answer: escalera móvil

22. excess baggage
Answer: exceso de equipaje

23. family
Answer: familia

24. flight number
Answer: número de vuelo

25. foreign currency
Answer: moneda extranjera

26. gate
Answer: portón

27. immigration
Answer: inspección de pasaportes

28. international
Answer: internacional

29. luggage trolley
Answer: carrito de equipaje

30. meal
Answer: comida

31. money
Answer: dinero

32. money exchange
Answer: oficina de cambio

33. number
Answer: número

34. passenger
Answer: pasajero

35. passport
Answer: pasaporte

36. pilot
Answer: piloto

37. reservation
Answer: reservación

38. seat
Answer: asiento

39. seat belt
Answer: cinturón de seguridad

40. seat number
Answer: número del asiento

41. shop
Answer: tienda

42. snack
Answer: botana

43. telephone
Answer: teléfono

44. terminal
Answer: estación terminal

45. ticket
Answer: billete

46. toilet
Answer: baño

47. vegetarian
Answer: vegetariano

48. visa
Answer: visa

49. water
Answer: agua

50. weigh
Answer: pesar

51. window seat
Answer: asiento de la ventana

  Try the Quiz :     AIRPORT : Spanish - English Translation Games (AEROPUERTO : Juegos de Traducción Español - Inglés)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-