Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Spanish > Print Preview


ANIMALS 2 : Spanish - English Translation Games
(ANIMALES 2 : Juegos de Traducción Español - Inglés)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ANIMALS IN ENGLISH (Animales en Inglés), identify the ANIMALS IN SPANISH (Animales en Español)

1. antelope
Answer: antílope

2. ass
Answer: asno, burro

3. badger
Answer: tejón


4. bat
Answer: murciélago

5. beaver
Answer: castor

6. bison
Answer: bisonte

7. bulldog
Answer: perro dogo

8. cheetah
Answer: chita, leopardo 

9. chimpanzee
Answer: chimpancé

10. dolphin
Answer: delfín

11. ewe
Answer: oveja

12. gorilla
Answer: gorila

13. hare
Answer: liebre

14. hedgehog
Answer: erizo

15. hippopotamus
Answer: hipipótamo

16. hyena
Answer: hiena

17. jackal
Answer: chacal

18. kangaroo
Answer: canguro

19. lioness
Answer: leona

20. mare
Answer: yegua

21. octopus
Answer: pulpo

22. otter
Answer: nutria

23. ox
Answer: buey

24. panda
Answer: panda

25. panther
Answer: pantera

26. penguin
Answer: pingüino

27. porcupine
Answer: puerco espín

28. ram
Answer: carnero

29. rhinoceros
Answer: rinoceronte

30. sea lion
Answer: león marino

31. seal
Answer: foca

32. shark
Answer: tiburón

33. stag
Answer: ciervo

34. turtle
Answer: galápago

35. walrus
Answer: morsa

36. weasel
Answer: comadreja

37. whale
Answer: ballena

  Try the Quiz :     ANIMALS 2 : English - Spanish Translation Games (ANIMALES 2 : Juegos de Traducción Español - Inglés)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-