Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Spanish > Print Preview

CLASSROOM : Spanish - English Translation Games
(SALA DE CLASE : Juegos de Traducción Español - Inglés)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Inglés), identify the SPANISH WORD (Español)

1. bag
Answer: bolsa

2. book
Answer: libro

3. chair
Answer: silla


4. chalk
Answer: tiza

5. desk
Answer: pupitre

6. eraser
Answer: goma de borrar

7. notebook
Answer: cuaderno

8. pen
Answer: pluma

9. pencil
Answer: lápiz

10. paper
Answer: papel

11. satchel
Answer: cartera

12. sharpener
Answer: sacapuntas

13. textbook
Answer: libro de texto

14. answer
Answer: respuesta

15. classmate
Answer: compañero de clase

16. classroom
Answer: clase

17. correction
Answer: corrección

18. examination
Answer: examen

19. grade
Answer: clase

20. homework
Answer: deberes

21. lesson
Answer: lección

22. library
Answer: biblioteca

23. mark
Answer: nota

24. question
Answer: pregunta

25. read
Answer: leer

26. school
Answer: escuela

27. study (verb)
Answer: estudiar

28. study (noun)
Answer: estudio

29. student
Answer: estudiante

30. studious
Answer: estudioso

31. teach
Answer: enseñar

32. teacher
Answer: profesor, profesora

33. teaching
Answer: enseñanza

34. text
Answer: texto

35. write
Answer: escribir

  Try the Quiz :     CLASSROOM : Spanish - English Translation Games (SALA DE CLASE : Juegos de Traducción Español - Inglés)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-