Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Spanish > Print Preview

COLOURS, DAYS AND MONTHS : Spanish - English Translation Games
(COLORES, DíAS Y MESES : Juegos de Traducción Español - Inglés)

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the ENGLISH WORD (Inglés), identify the SPANISH WORD (Español)

1. Black
Answer: negro

2. Blue
Answer: azul

3. Brown
Answer: marrón


4. Gold
Answer: oro

5. Green
Answer: verde

6. Grey
Answer: gris

7. Orange
Answer: de color naranja

8. Pink
Answer: rosa

9. Red
Answer: rojo

10. Silver
Answer: plata

11. White
Answer: blanco

12. Yellow
Answer: amarillo

13. Monday
Answer: lunes

14. Tuesday
Answer: martes

15. Wednesday
Answer: miércoles

16. Thursday
Answer: jueves

17. Friday
Answer: viernes

18. Saturday
Answer: sábado

19. Sunday
Answer: domingo

20. January
Answer: enero

21. February
Answer: febrero

22. March
Answer: marzo

23. April
Answer: abril

24. May
Answer: mayo

25. June
Answer: junio

26. July
Answer: julio

27. August
Answer: agosto

28. September
Answer: septiembre

29. October
Answer: octubre

30. November
Answer: noviembre

31. December
Answer: diciembre

  Try the Quiz :     COLOURS, DAYS & MONTHS : Spanish - English Translation Games (COLORES, DíAS Y MESES : Juegos de Traducción Español - Inglés)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-