Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level I Print Preview

Kids English Learning Level I : Synonyms

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Input a word with a similar meaning to the given word.


1. bow → b _ _ _
Answer: bend

2. quiet → c _ _ _
Answer: calm

3. wail → c _ _
Answer: cry


4. weep → c _ _
Answer: cry

5. plunge → d _ _ _
Answer: dive

6. below → d _ _ _
Answer: down

7. every → e _ _ _
Answer: each

8. plump → f _ _
Answer: fat

9. scare → f _ _ _
Answer: fear

10. search → f _ _ _
Answer: find

11. mend → f _ _
Answer: fix

12. soar → f _ _
Answer: fly

13. receive → g _ _
Answer: get

14. present → g _ _ _
Answer: gift, give

15. donate → g _ _ _
Answer: give

16. happy → g _ _ _
Answer: glad

17. listen → h _ _ _
Answer: hear

18. harm → h _ _ _
Answer: hurt

19. injure → h _ _ _
Answer: hurt

20. sick → i _ _
Answer: ill

21. happiness → j _ _
Answer: joy

22. woman → l _ _ _
Answer: lady

23. jump → l _ _ _
Answer: leap

24. little → l _ _ _
Answer: less

25. male → m _ _
Answer: man

26. plural → m _ _ _
Answer: many

27. dinner → m _ _ _
Answer: meal

28. close → n _ _ _
Answer: near

29. present → n _ _
Answer: now

30. singular → o _ _
Answer: one

31. ache → p _ _ _
Answer: pain

32. double → p _ _ _
Answer: pair

33. garden → p _ _ _
Answer: park

34. portion → p _ _ _
Answer: part

35. choose → p _ _ _
Answer: pick

36. street → r _ _ _
Answer: road

37. steal → r _ _
Answer: rob

38. ceiling → r _ _ _
Answer: roof

39. impolite → r _ _ _
Answer: rude

40. view → s _ _
Answer: see

41. slender → s _ _ _
Answer: slim

42. halt → s _ _ _
Answer: stop

43. close → s _ _ _
Answer: shut

44. story → t _ _ _
Answer: tale

45. domestic → t _ _ _
Answer: tame

46. narrate → t _ _ _
Answer: tell

47. past → t _ _ _
Answer: then

48. narrow → t _ _ _
Answer: thin

49. neat → t _ _ _
Answer: tidy

50. above → u _
Answer: up

51. broad → w _ _ _
Answer: wide

  Try the Quiz :     Kids English I : Synonyms


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-