Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level III Print Preview

Kids English Learning Level III
: Delete and Spell



 

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Spell correctly : delete extra letter, where necessary.


1. acceede
Answer: accede

2. amoeba
Answer: amoeba

3. barrell
Answer: barrel


4. beauty
Answer: beauty

5. beaver
Answer: beaver

6. carrol
Answer: carol

7. creasse
Answer: crease

8. dairry
Answer: dairy

9. deegree
Answer: degree

10. drearry
Answer: dreary

11. engine
Answer: engine

12. exceede
Answer: exceed

13. feierce
Answer: fierce

14. feaver
Answer: fever

15. freezed
Answer: freeze

16. fulfill
Answer: fulfil

17. gayiety
Answer: gaiety

18. hatche
Answer: hatch

19. hieight
Answer: height

20. inndigo
Answer: indigo

21. innate
Answer: innate

22. instill
Answer: instil

23. liqouor
Answer: liquor

24. nineth
Answer: ninth

25. ninety
Answer: ninety

26. parcell
Answer: parcel

27. pastell
Answer: pastel

28. peierce
Answer: pierce

29. quarry
Answer: quarry

30. querry
Answer: query

31. queue
Answer: queue

32. rareity
Answer: rarity

33. screene
Answer: screen

34. sieize
Answer: seize

35. sherry
Answer: sherry

36. sheield
Answer: shield

37. shreiek
Answer: shriek

38. shrill
Answer: shrill

39. sieige
Answer: siege

40. sieive
Answer: sieve

41. scilent
Answer: silent

42. squeal
Answer: squeal

43. untill
Answer: until

44. uphill
Answer: uphill

45. vaccuum
Answer: vacuum

46. vessell
Answer: vessel

47. violett
Answer: violet

48. weaslel
Answer: weasel

49. wieight
Answer: weight

50. wretch
Answer: wretch

  Try the Quiz :     Kids English III : Delete and Spell


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-