Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English for Kids > Level III Print Preview

Kids English Learning Level III : Antonyms

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Input a word of opposite meaning to the given word.


1. passive → a _ _ _ _ _
Answer: active

2. despise → a _ _ _ _ _
Answer: admire

3. differ → a _ _ _ _
Answer: agree


4. dead → a _ _ _ _
Answer: alive

5. forbid → a _ _ _ _
Answer: allow

6. disappear → a _ _ _ _ _
Answer: appear

7. depart → a _ _ _ _ _
Answer: arrive

8. descend → a _ _ _ _ _
Answer: ascend

9. descent → a _ _ _ _ _
Answer: ascent

10. detach → a _ _ _ _ _
Answer: attach

11. fertile → b _ _ _ _ _
Answer: barren

12. worse → b _ _ _ _ _
Answer: better

13. sharp → b _ _ _ _
Answer: blunt

14. cowardly → b _ _ _ _
Answer: brave

15. slow → b _ _ _ _
Answer: brisk

16. narrow → b _ _ _ _
Answer: broad

17. expensive → c _ _ _ _
Answer: cheap

18. open → c _ _ _ _ _
Answer: closed

19. rare → c _ _ _ _ _
Answer: common

20. kind → c _ _ _ _
Answer: cruel

21. abundance → d _ _ _ _ _
Answer: dearth

22. victory → d _ _ _ _ _
Answer: defeat

23. late → e _ _ _ _
Answer: early

24. male → f _ _ _ _ _
Answer: female

25. start → f _ _ _ _ _
Answer: finish

26. sink → f _ _ _ _
Answer: float

27. allow → f _ _ _ _ _
Answer: forbid

28. remember → f _ _ _ _ _
Answer: forget

29. latter → f _ _ _ _ _
Answer: former

30. adversary → f _ _ _ _ _
Answer: friend

31. innocence → g _ _ _ _
Answer: guilt

32. love → h _ _ _ _ _
Answer: hatred

33. friendly → h _ _ _ _ _ _
Answer: hostile

34. outdoor → i _ _ _ _ _
Answer: indoor

35. compliment → i _ _ _ _ _
Answer: insult

36. senior → j _ _ _ _ _
Answer: junior

37. most → l _ _ _ _
Answer: least

38. big → l _ _ _ _ _
Answer: little

39. dead → l _ _ _ _ _
Answer: living

40. tighten → l _ _ _ _ _
Answer: loosen

41. disloyal → l _ _ _ _
Answer: loyal

42. minor → m _ _ _ _
Answer: major

43. neat → m _ _ _ _
Answer: messy

44. zenith → n _ _ _ _
Answer: nadir

45. broad → n _ _ _ _ _
Answer: narrow

46. always → n _ _ _ _
Answer: never

47. expert → n _ _ _ _ _
Answer: novice

48. chaos → o _ _ _ _
Answer: order

49. prohibit → p _ _ _ _ _
Answer: permit

50. singular → p _ _ _ _ _
Answer: plural

51. noisy → q _ _ _ _
Answer: quiet

52. lower → r _ _ _ _
Answer: raise

53. attract → r _ _ _ _
Answer: repel

54. flexible → r _ _ _ _
Answer: rigid

55. lunacy → s _ _ _ _ _
Answer: sanity

56. abundant → s _ _ _ _ _
Answer: scarce

57. allure → s _ _ _ _
Answer: scare

58. frequently → s _ _ _ _ _
Answer: seldom

59. lenient → s _ _ _ _ _
Answer: severe, strict

60. hollow → s _ _ _ _
Answer: solid

61. joy → s _ _ _ _ _
Answer: sorrow

62. relaxed → t _ _ _ _
Answer: tense

63. bold → t _ _ _ _
Answer: timid

64. partial → t _ _ _ _
Answer: total

65. fair → u _ _ _ _ _
Answer: unfair

66. downhill → u _ _ _ _ _
Answer: uphill

67. common → u _ _ _ _ _
Answer: unique

68. load → u _ _ _ _ _
Answer: unload

69. lock → u _ _ _ _ _
Answer: unlock

70. vice → v _ _ _ _ _
Answer: virtue

71. best → w _ _ _ _
Answer: worst

72. old → y _ _ _ _
Answer: young

  Try the Quiz :     Kids English III : Antonyms


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-