Syvum Home Page
  Teasers   IQ Tests   GMAT   GRE   GK   C++   Chemistry   Biology   Recipes   Search

Home > Learn > Phrases in Languages > English - Portuguese > Print Preview

Portuguese Translation Game
COMMON EXPRESSIONS : EXPRESSÕES COMUNS

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

     

Quiz : Translate the following phrase(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) frase(s) em português.


1. Does anyone here speak English?
Answer: Tem alguém que fale inglês?

2. Do you speak English?
Answer: Você fala inglês?

3. Could/can you speak more slowly?
Answer: Poderia falar mais devagar?

4. Could/can you repeat that?
Answer: Poderia repetir?

5. What was that?
Answer: O que disse?

6. I understand.
Answer: Entendo.

7. I don't understand.
Answer: Não entendo.

8. Do you understand?
Answer: Entende?

9. Could/can you spell it?
Answer: Como se escreve?

10. Can you translate this for me?
Answer: Poderia traduzir para mim?

11. What does this mean?
Answer: O que isto significa?

12. Please write it down.
Answer: Escreva, por favor.

13. Please point to the phrase in the book.
Answer: Por favor, mostre-me a frase no livro.


  Try the Quiz :     Portuguese Translation Game : COMMON EXPRESSIONS


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright