Syvum Home Page
  Teasers   IQ Tests   GMAT   GRE   GK   C++   Chemistry   Biology   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > French > Print Preview

French Vocabulary Word List and Game
OCCUPATIONS and PROFESSIONS 4 : MÉTIERS ET PROFESSIONS 4

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduisez les mot(s) suivant(s) en Français.


1. bank teller
Answer: caissier guichetier

2. bell boy
Answer: chasseur

3. bibliographer
Answer: bibliographe

4. clown
Answer: clown

5. cowboy
Answer: cowboy

6. decorator
Answer: décorateur

7. dressmaker
Answer: couturière

8. film director
Answer: directeur de pellicule

9. florist
Answer: fleuriste

10. forest ranger
Answer: forestier

11. fortuneteller
Answer: diseur de bonne aventure

12. garbage collector, dustman
Answer: éboueur

13. historian
Answer: historien

14. housewife
Answer: ménagère

15. hunter
Answer: chasseur

16. lawyer, barrister,counselor
Answer: juriste

17. librarian
Answer: libraire

18. masseur
Answer: masseur

19. meteorologist
Answer: météorologiste

20. miner
Answer: mineur

21. model
Answer: modèle

22. nanny, nursemaid
Answer: bonne d'enfants

23. nun
Answer: religieuse

24. pathologist
Answer: pathologiste

25. peasant
Answer: paysan

26. philosopher
Answer: philosophe

27. physicist
Answer: physicien

28. policewoman
Answer: policière

29. psychologist
Answer: psychologue

30. radiologist
Answer: radiologue

31. reporter
Answer: reporter

32. social worker
Answer: ouvrier social

33. sports instructor
Answer: fôlatre l'instructeur

34. state agent
Answer: agent de domaine

35. stewardess
Answer: hôtesse de l'air

36. system analyst
Answer: analyste fonctionnel

37. tax inspector
Answer: inspecteur d'impôts

38. technician
Answer: technicien

39. telepathist
Answer: télépathe

40. telephone operator, telephonist
Answer: téléphoniste

41. therapist
Answer: thérapeute

42. tobacconist
Answer: débitant de tabac

43. tourist guide
Answer: guide de touristes

44. travel agent
Answer: agent de voyages

45. truck driver
Answer: conducteur de camion

46. undertaker
Answer: entrepreneur de pompes funèbres

47. veterinarian
Answer: vétérinaire

48. waitress
Answer: serveuse

49. welder
Answer: soudeuse

50. window cleaner
Answer: décapant de fenêtre


  Try the Quiz :     French Vocabulary Word List and Game : OCCUPATIONS and PROFESSIONS 4


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright