Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
BANK : BANK

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. ATM, automated teller machine
Answer: elektronischer Erzähler

2. bank account
Answer: Bankkonto

3. bank clerk
Answer: Bankangestellte

4. bank draft
Answer: Banktratte

5. bank holiday
Answer: Feiertag

6. bank loan
Answer: Bankdarlehen

7. bank manager
Answer: Filialleiter

8. bank rate
Answer: Diskontsatz

9. bank statement
Answer: Kontoauszug

10. banker
Answer: Banker

11. cash
Answer: Bargeld

12. cash desk, cashier
Answer: Kasse

13. check
Answer: Scheck

14. credit
Answer: Kredit

15. creditor
Answer: Gläubiger

16. current account
Answer: Girokonto

17. debit
Answer: Schuldposten

18. debt
Answer: Schuld

19. debtor
Answer: Schuldner

20. deposit
Answer: Bank-Einlage

21. foreign currency
Answer: ausländische Währung

22. interest
Answer: Interesse

23. line, queue
Answer: Reihe

24. mortgage
Answer: Hypothek

25. safe
Answer: Geldschrank

26. savings account
Answer: Sparkonto

27. teller
Answer: Schalterbeamter

28. window
Answer: Fenster


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : BANK


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright