Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
DAIRY PRODUCTS : MILCHPRODUKTE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. blue cheese
Answer: Blauschimmelkäse

2. butter
Answer: Butter

3. cheese
Answer: Käse

4. condensed milk
Answer: verkürzte Milch

5. cottage cheese
Answer: Hüttenkäse

6. cream cheese
Answer: Frischkäse

7. curd
Answer: Klumpen

8. egg
Answer: Ei

9. cream
Answer: frische Creme

10. low-fat yoghurt
Answer: geglittener Joghurt

11. margarine
Answer: Margarine

12. milk
Answer: Milch

13. milk powder
Answer: Milchpuder

14. Parmesan cheese
Answer: Parmesankäse

15. skim milk, skimmed milk, low-fat milk
Answer: Magermilch

16. whole milk, full-cream milk
Answer: Vollmilch

17. yoghurt
Answer: Joghurt


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : DAIRY PRODUCTS


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright