Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Italian > Print Preview

Italian Vocabulary Word List and Game
BIRDS 1 : UCCELLI 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduca le seguenti parole in italiano.


1. chicken
Answer: pollo

2. crow
Answer: cornacchia

3. cuckoo
Answer: cuculo


4. dove
Answer: colomba

5. duck
Answer: anatra

6. eagle
Answer: aquila

7. flamingo
Answer: fenicottero

8. goose
Answer: oca

9. ostrich
Answer: struzzo

10. owl
Answer: gufo

11. parrot
Answer: pappagallo

12. peacock
Answer: pavone

13. pelican
Answer: pellicano

14. penguin
Answer: pinguino

15. quail
Answer: quaglia

16. seagull
Answer: gabbiano

17. sparrow
Answer: passero

18. stork
Answer: cicogna

19. swallow
Answer: rondine

20. swan
Answer: cigno

21. turkey
Answer: tacchino

22. vulture
Answer: avvoltoio


  Try the Quiz :     Italian Vocabulary Word List and Game : BIRDS 1


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-