Syvum Home Page
  Teasers   IQ Tests   GMAT   GRE   GK   C++   Chemistry   Biology   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
ANIMALS - AQUATIC : ANIMAIS AQUÁTICOS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.


1. clam
Answer: marisco

2. crab
Answer: carangueijo

3. dolphin
Answer: golfinho

4. eel
Answer: enguia

5. jellyfish
Answer: água-viva

6. lobster
Answer: lagosta

7. manatee
Answer: manati

8. mussel
Answer: mexilhão

9. octopus
Answer: polvo

10. otter
Answer: lontra

11. oyster
Answer: ostra

12. seal
Answer: foca

13. sea urchin
Answer: ouriço-do-mar

14. shark
Answer: tubarão

15. shrimp
Answer: camarão

16. snail
Answer: caracol

17. starfish
Answer: estrela-do-mar

18. swordfish
Answer: peixe espada

19. turtle
Answer: tartaruga-marinha

20. whale
Answer: baleia


  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : ANIMALS - AQUATIC


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright