Syvum Home Page
  Teasers   IQ Tests   GMAT   GRE   GK   C++   Chemistry   Biology   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
MEATS : CARNES

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.


1. bacon
Answer: bacon, toucinho

2. beef
Answer: carne de vaca, carne bovina

3. boned meat
Answer: carne desossada

4. chicken
Answer: frango

5. cutlet
Answer: chuleta

6. duck
Answer: pato

7. fish
Answer: peixe

8. ham
Answer: presunto

9. lamb
Answer: carneiro

10. lean meat
Answer: carne magra

11. mince, ground meat
Answer: carne moída

12. mutton
Answer: carneiro, cordeiro

13. partridge
Answer: perdiz

14. pork
Answer: carne de porco

15. poultry
Answer: aves

16. quail
Answer: codorniz

17. red meat
Answer: carne vermelha

18. sausage
Answer: salsicha, linguiça

19. steak
Answer: bisteca

20. turkey
Answer: perú

21. veal
Answer: vitela

22. venison
Answer: carne de veado

23. white meat
Answer: carne branca


  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : MEATS


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright