Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
SPORTS 2 : ESPORTES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.


1. archery
Answer: arco e flecha

2. fencing
Answer: esgrima

3. handball
Answer: handebol

4. high jump
Answer: salto em altura

5. hunting
Answer: caça

6. ice hockey
Answer: hóquei no gelo

7. ice skating
Answer: patinação no gelo

8. judo
Answer: judô

9. karate
Answer: karatê

10. long jump, broad jump
Answer: salto em distância

11. marathon
Answer: maratona

12. martial arts
Answer: artes marciais

13. motoring
Answer: automobilismo

14. Olympic Games
Answer: jogos olímpicos

15. Olympics
Answer: olimpíadas

16. parachuting
Answer: paraquedismo

17. pole vault
Answer: salto com vara

18. race
Answer: corrida

19. riding
Answer: equitação

20. roller skating
Answer: patinação

21. shooting
Answer: tiro prático

22. sprint, dash
Answer: corrida

23. surfing
Answer: surfe

24. sword fighting
Answer: luta de espadas

25. water sports
Answer: esportes aquáticos

26. water-skiing
Answer: esqui aquático

27. winter sports
Answer: esportes de inverno


  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : SPORTS 2


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright