Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
BUSINESS 1 : NEGOCIO 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.


1. expenses
Answer: gastos

2. export
Answer: exportación

3. import
Answer: importación


4. income
Answer: ganado

5. investment
Answer: inversión

6. loss
Answer: pérdida

7. management
Answer: gerencia, manejo

8. market
Answer: mercado

9. merchandise
Answer: mercancía

10. price
Answer: precio

11. production
Answer: producción

12. profits
Answer: ganancias

13. purchase
Answer: compra

14. revenue
Answer: renta, ingresos

15. salary
Answer: sueldo, salario

16. sales
Answer: ventas

17. supplies
Answer: ofertas

18. wage
Answer: jornal, paga


  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : BUSINESS 1


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-