Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
CLOTHES 3 : ROPA 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.


1. beret
Answer: boina

2. blouse
Answer: blusa

3. brassiere
Answer: sujetador

4. girdle
Answer: faja

5. heel
Answer: tacón

6. lapel
Answer: solapa

7. overalls
Answer: overol, mono

8. panties
Answer: bragas

9. pantihose
Answer: pantimedias

10. ski boots
Answer: botas de esquí

11. ski pants
Answer: pantalones de esquí

12. windbreaker
Answer: chaqueta con capucha


  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : CLOTHES 3


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright