Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
LANGUAGES 1 : IDIOMAS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.


1. Arabic
Answer: árabe

2. Dutch
Answer: holandés

3. English
Answer: inglés


4. French
Answer: francés

5. German
Answer: alemán

6. Greek
Answer: griego

7. Italian
Answer: italiano

8. Mandarin
Answer: mandarin

9. Portuguese
Answer: portugués

10. Russian
Answer: ruso

11. Spanish
Answer: español

12. Swedish
Answer: sueco


  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : LANGUAGES 1


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-