Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
LIVING ROOM 1 : SALA DE ESTAR 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.


1. armchair
Answer: sillón

2. bookcase
Answer: biblioteca, librería, estante para libros

3. carpet
Answer: alfombra, moqueta

4. center table
Answer: tabla de centro

5. chair
Answer: silla

6. clock
Answer: reloj

7. curtains
Answer: cortinas

8. cushion
Answer: almohadón, cojín

9. fireplace
Answer: chimenea

10. furniture
Answer: muebles, mobiliario

11. lamp
Answer: lámpara

12. sofa
Answer: sofá

13. telephone
Answer: teléfono

14. television set
Answer: televisor


  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : LIVING ROOM 1


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright