Syvum Home Page
  Teasers   IQ Tests   GMAT   GRE   GK   C++   Chemistry   Biology   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
MEDICAL STUDIES : ESTUDIOS MÉDICOS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.


1. cardiology
Answer: cardiología

2. dentistry
Answer: odontología

3. dermatology
Answer: dermatología

4. dietetics
Answer: nutrición

5. endocrinology
Answer: endocrinología

6. gerontology
Answer: gerontología

7. gynecology, gynaecology
Answer: ginecología

8. nephrology
Answer: nefrología

9. neurology
Answer: neurología

10. obstetrics
Answer: obstetricia

11. oncology
Answer: oncología

12. orthodontics
Answer: ortodoncia

13. pediatrics, paediatrics
Answer: pediatría

14. pathology
Answer: patología

15. physiology
Answer: fisiología

16. physiotherapy
Answer: fisioterapia

17. psychiatry
Answer: psiquiatría

18. psychology
Answer: psicología

19. radiology
Answer: radiología

20. rheumatology
Answer: reumatología

21. surgery
Answer: cirugía

22. urology
Answer: urología


  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : MEDICAL STUDIES


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright