Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
MUSIC - INSTRUMENTS 1 : MÚSICA - INSTRUMENTO 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.


1. bugle
Answer: corneta

2. drum
Answer: tambor

3. flute
Answer: flauta


4. guitar
Answer: guitarra

5. harp
Answer: arpa

6. piano
Answer: piano

7. saxophone
Answer: saxofón

8. synthesizer
Answer: sintetizador

9. trumpet
Answer: trompeta

10. violin
Answer: violín


  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : MUSIC - INSTRUMENTS 1


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-