Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
NUMBERS : NÚMERO

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.


1. zero
Answer: cero

2. one
Answer: uno

3. two
Answer: dos

4. three
Answer: tres

5. four
Answer: cuatro

6. five
Answer: cinco

7. six
Answer: seis

8. seven
Answer: siete

9. eight
Answer: ocho

10. nine
Answer: nueve

11. ten
Answer: diez

12. eleven
Answer: once

13. twelve
Answer: doce

14. thirteen
Answer: trece

15. fourteen
Answer: catorce

16. fifteen
Answer: quince

17. sixteen
Answer: dieciséis

18. seventeen
Answer: diecisiete

19. eighteen
Answer: dieciocho

20. nineteen
Answer: diecinueve

21. twenty
Answer: veinte

22. thirty
Answer: treinta

23. forty
Answer: cuarenta

24. fifty
Answer: cincuenta

25. sixty
Answer: sesenta

26. seventy
Answer: setenta

27. eighty
Answer: ochenta

28. ninety
Answer: noventa

29. hundred
Answer: cien

30. thousand
Answer: mil

31. million
Answer: millón

32. //ENGLISH
Answer: SPANISH


  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : NUMBERS


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright