Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
OCCUPATIONS and PROFESSIONS 1 : OCUPACIONES Y PROFESIONES 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.


1. accountant
Answer: contador

2. actor
Answer: actor

3. artist
Answer: artista

4. baker
Answer: panadero

5. butcher
Answer: carcinero

6. carpenter
Answer: carpintero

7. doctor
Answer: doctor

8. engineer
Answer: ingeniero

9. farmer
Answer: hacendado

10. grocer
Answer: minorista

11. mechanic
Answer: mecánico

12. musician
Answer: músico

13. nurse
Answer: enfermero

14. photographer
Answer: fotógrafo

15. pilot
Answer: piloto

16. plumber
Answer: plomero, fontanero

17. poet
Answer: poeta, poetisa

18. policeman
Answer: agente de policía

19. porter
Answer: portero

20. sailor
Answer: marinero

21. scientist
Answer: científico

22. secretary
Answer: secretario

23. soldier
Answer: soldado, militar

24. tailor
Answer: sastre

25. teacher
Answer: maestro, profesor


  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : OCCUPATIONS and PROFESSIONS 1


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright