Syvum Home Page
  Teasers   IQ Tests   GMAT   GRE   GK   C++   Chemistry   Biology   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
PLACES - PUBLIC 1 : LUGAR - PÚBLICO 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

     

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.


1. bank
Answer: banco

2. cafetaria
Answer: cafetaria

3. car park
Answer: aparcamiento

4. church
Answer: iglesia

5. college
Answer: colegio

6. gas station
Answer: gasolinera

7. hospital
Answer: hospital

8. library
Answer: biblioteca

9. pharmacy
Answer: farmacia

10. post office
Answer: correo

11. restaurant
Answer: restaurante

12. school
Answer: escuela

13. shopping center
Answer: centro comercial

14. supermarket
Answer: supermercado

15. theatre
Answer: teatro

16. university
Answer: universidad


  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : PLACES - PUBLIC 1


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright