Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
SCIENCE - STUDY 2 : CIENCIA - ESTUDIO 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.


1. accountancy
Answer: contabilidad

2. aeronautics
Answer: aeronáutica

3. anthropology
Answer: antropología


4. archeology, archaeology
Answer: arqueología

5. astrology
Answer: astrología

6. calligraphy
Answer: caligrafía

7. choreography
Answer: coreografía

8. cosmetology
Answer: cosmetología

9. economics
Answer: económico

10. entomology
Answer: entomología

11. etiology, aetiology
Answer: etiología

12. ornithology
Answer: ornitología

13. radiology
Answer: radiología

14. rheology
Answer: rheología

15. seismology
Answer: sismología

16. sociology
Answer: sociología

17. telegraphy
Answer: telegrafía

18. telepathy
Answer: telepatía

19. theology
Answer: teología

20. topology
Answer: topología


  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : SCIENCE - STUDY 2


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-