Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
TRANSPORT 2 : TRANSPORTE 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.


1. airliner
Answer: avión de pasajeros

2. breakdown van, tow-truck
Answer: coche grúa

3. canoe
Answer: canoa, piragua


4. cruiser
Answer: crucero

5. glider
Answer: planeador

6. jet plane
Answer: avión a reacción

7. kayak
Answer: kayak

8. monorail
Answer: monocarril

9. motorboat
Answer: lancha, bote de motor

10. pickup truck, pick-up van
Answer: camioneta de reparto

11. raft
Answer: balsa, zatara

12. sailboat
Answer: barco velero

13. scooter
Answer: escúter, moto pequeña

14. streetcar, tram
Answer: tranvía, hilo de trama

15. subway
Answer: tren subterráneo

16. yacht
Answer: yate


  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : TRANSPORT 2


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-