Syvum Home Page
  NY Regents Exam   Teasers   IQ Tests   Chemistry   Biology   GK   C++   Recipes   Search

Home > Quiz Games > Math > Grade 6 Print Preview

Word Names for Numbers

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Reverse Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the NUMBER, identify the WORD NAME.
(For 'Fill in the blanks', do not type 'and' in your answer.)

1. 521
• five hundred twenty-one
• five hundred thirty-one
• five hundred forty-one
• five hundred fifty-one
Answer: five hundred twenty-one

 HUNDREDS  TENS  ONES
 5  2  1
The number 521 is written as five hundred twenty-one.



2. 757
• seven hundred fifty-seven
• eight hundred fifty-seven
• nine hundred fifty-seven
• nine hundred fifty-nine
Answer: seven hundred fifty-seven

HUNDREDS  TENS  ONES
 7  5  7
The number 757 is written as seven hundred fifty-seven.



3. 842
• eight hundred forty
• eight hundred forty-one
• eight hundred forty-two
• eight hundred forty-three
Answer: eight hundred forty-two

 HUNDREDS  TENS  ONES
8 4 2
The number 842 is written as eight hundred forty-two.




4. 1143
• one thousand one hundred forty-two
• one thousand one hundred forty-three
• one thousand one hundred forty-four
• one thousand one hundred forty-five
Answer: one thousand one hundred forty-three

 THOUSANDS  HUNDREDS  TENS ONES
 1  1  4  3
The number 1143 is written as one thousand one hundred forty-three.



5. 2893
• two thousand eight hundred ninety-three
• two thousand eight hundred ninety-four
• two thousand eight hundred ninety-five
• two thousand eight hundred ninety-six
Answer: two thousand eight hundred ninety-three

 THOUSANDS  HUNDREDS  TENS ONES
 2 8  9  3
The number 2893 is written as two thousand eight hundred ninety-three.



6. 3974
• three thousand nine hundred seventy-one
• three thousand nine hundred seventy-two
• three thousand nine hundred seventy-three
• three thousand nine hundred seventy-four
Answer: three thousand nine hundred seventy-four

 THOUSANDS  HUNDREDS  TENS ONES
 3 9  7  4
The number 3974 is written as three thousand nine hundred seventy-four.



7. 4579
• four thousand five hundred seventy
• four thousand five hundred seventy-three
• four thousand five hundred seventy-nine
• four thousand five hundred eighty
Answer: four thousand five hundred seventy-nine

 THOUSANDS  HUNDREDS  TENS ONES
 4 5  7  9
The number 4579 is written as four thousand five hundred seventy-nine.



8. 9686
• nine thousand six hundred eighty-three
• nine thousand six hundred eighty-four
• nine thousand six hundred eighty-six
• nine thousand six hundred ninety-six
Answer: nine thousand six hundred eighty-six

 THOUSANDS  HUNDREDS  TENS ONES
 9  6  8  6
The number 9686 is written as nine thousand six hundred eighty-six.



9. 23547
• twenty-two thousand five hundred forty-seven
• twenty-three thousand five hundred forty-seven
• twenty-three thousand six hundred forty-seven
• thirty-three thousand six hundred forty-seven
Answer: twenty-three thousand five hundred forty-seven

TEN THOUSANDS  THOUSANDS  HUNDREDS TENS  ONES
 2  3  5  4  7
The number 23547 is written as twenty-three thousand five hundred forty-seven.



10. 37894
• thirty-seven thousand eight hundred ninety-four
• thirty-seven thousand eight hundred ninety-one
• thirty-seven thousand eight hundred ninety-two
• thirty-seven thousand eight hundred ninety-three
Answer: thirty-seven thousand eight hundred ninety-four

TEN THOUSANDS  THOUSANDS  HUNDREDS TENS  ONES
 3  7  8  9  4
The number 37894 is written as thirty-seven thousand eight hundred ninety-four.



11. 45619
• forty-four thousand six hundred nineteen
•  forty-five thousand six hundred eighteen
• forty-five thousand six hundred nineteen
•  forty-five thousand six hundred twenty
Answer: forty-five thousand six hundred nineteen

TEN THOUSANDS  THOUSANDS  HUNDREDS TENS  ONES
 4  5  6  1  9
The number 45619 is written as forty-five thousand six hundred nineteen.



12. 56891
• fifty-six thousand eight hundred ninety
• fifty-six thousand eight hundred ninety-one
• fifty-six thousand eight hundred ninety-two
• fifty-six thousand eight hundred ninety-three
Answer: fifty-six thousand eight hundred ninety-one

TEN THOUSANDS  THOUSANDS  HUNDREDS TENS  ONES
 5  6  8  9  1
The number 56891 is written as fifty-six thousand eight hundred ninety-one.



13. 67894
• sixty-seven thousand eight hundred ninety-one
• sixty-seven thousand eight hundred ninety-two
• sixty-seven thousand eight hundred ninety-three
• sixty-seven thousand eight hundred ninety-four
Answer: sixty-seven thousand eight hundred ninety-four

TEN THOUSANDS  THOUSANDS  HUNDREDS TENS  ONES
 6  7  8  9  4
The number 67894 is written as sixty-seven thousand eight hundred ninety-four.



14. 78945
• seventy-eight thousand nine hundred forty-five
• seventy-eight thousand nine hundred fifty-five
• seventy-eight thousand nine hundred sixty-five
• seventy-eight thousand nine hundred seventy-five
Answer: seventy-eight thousand nine hundred forty-five

TEN THOUSANDS  THOUSANDS  HUNDREDS TENS  ONES
 7 8  9  4  5
The number 78945 is written as seventy-eight thousand nine hundred forty-five



15. 124596
•  one hundred twenty-three thousand five hundred ninety-six
• one hundred twenty-four thousand five hundred ninety-five
• one hundred twenty-four thousand five hundred ninety-six
• one hundred twenty-four thousand five hundred ninety-seven
Answer: one hundred twenty-four thousand five hundred ninety-six

HUNDRED THOUSANDS  TEN THOUSANDS  THOUSANDS  HUNDREDS  TENS  ONES
 1  2  4  5  9  6
The number 124596 is written as one hundred twenty-four thousand five hundred ninety-six.



16. 259763
• two hundred fifty-nine thousand seven hundred sixty
• two hundred fifty-nine thousand seven hundred sixty-one
• two hundred fifty-nine thousand seven hundred sixty-two
• two hundred fifty-nine thousand seven hundred sixty-three
Answer: two hundred fifty-nine thousand seven hundred sixty-three

HUNDRED THOUSANDS  TEN THOUSANDS  THOUSANDS  HUNDREDS  TENS  ONES
 2  5  9  7  6  3
The number 259763 is written as two hundred fifty-nine thousand seven hundred sixty-three.



17. 500020
• fifty thousand twenty
• fifty thousand two hundred
• five hundred thousand twenty
• five hundred thousand two hundred
Answer: five hundred thousand twenty

HUNDRED THOUSANDS  TEN THOUSANDS  THOUSANDS  HUNDREDS  TENS  ONES
 5  0  0  0  2  0
The number 500020 is written as five hundred thousand twenty.



18. 589456
• five hundred eighty-nine thousand three hundred fifty-six
• five hundred eighty-nine thousand four hundred fifty-two
• five hundred eighty-nine thousand four hundred fifty-five
• five hundred eighty-nine thousand four hundred fifty-six
Answer: five hundred eighty-nine thousand four hundred fifty-six

HUNDRED THOUSANDS  TEN THOUSANDS  THOUSANDS  HUNDREDS  TENS  ONES
 5  8  9  4 5  6
The number 589456 is written as five hundred eighty-nine thousand four hundred fifty-six.



19. 789451
• seven hundred eighty-nine thousand four hundred fifty-two
• seven hundred eighty-nine thousand four hundred fifty-three
• seven hundred eighty-nine thousand five hundred fifty-one
• seven hundred eighty-nine thousand four hundred fifty-one
Answer: seven hundred eighty-nine thousand four hundred fifty-one

HUNDRED THOUSANDS  TEN THOUSANDS  THOUSANDS  HUNDREDS  TENS  ONES
 7  8  9  4 5  1
The number 789451 is written as seven hundred eighty-nine thousand four hundred fifty-one.



20. 894201
• eight hundred ninety-four thousand two hundred one
• eight hundred ninety-four thousand three hundred one
• eight hundred ninety-five thousand two hundred one
• nine hundred ninety-four thousand two hundred one
Answer: eight hundred ninety-four thousand two hundred one

HUNDRED THOUSANDS  TEN THOUSANDS  THOUSANDS  HUNDREDS  TENS  ONES
 8 9  4 2 0  1
The number 894201 is written as eight hundred ninety-four thousand two hundred one.



21. 1234567
• one million two hundred thirty-four thousand five hundred sixty-seven
• one million two hundred forty-four thousand five hundred sixty-six
• one million two hundred forty-four thousand six hundred sixty-six
• one million two hundred fifty-four thousand five hundred sixty-seven
Answer: one million two hundred thirty-four thousand five hundred sixty-seven

MILLIONS  HUNDRED THOUSANDS  TEN THOUSANDS THOUSANDS HUNDREDS TENS ONES
1 2  3  4  5  6  7
The number 1234567 is written as one million two hundred thirty-four thousand five hundred sixty-seven.



22. 2874201
• two million eight hundred seventy-four thousand one hundred one
• two million eight hundred seventy-four thousand two hundred one
• two million eight hundred seventy-four thousand three hundred one
• two million eight hundred seventy-four thousand four hundred one
Answer: two million eight hundred seventy-four thousand two hundred one

MILLIONS  HUNDRED THOUSANDS  TEN THOUSANDS THOUSANDS HUNDREDS TENS ONES
2 8  7  4  2  0  1
The number 2874201 is written as two million eight hundred seventy-four thousand two hundred one.



23. 4120014
• four million one hundred fourteen
• four million twelve thousand fourteen
• four million one hundred twenty thousand fourteen
• four million two hundred twenty thousand fourteen
Answer: four million one hundred twenty thousand fourteen

MILLIONS  HUNDRED THOUSANDS  TEN THOUSANDS THOUSANDS HUNDREDS TENS ONES
4 1  2  0 0  1  4
The number 4120014 is written as four million one hundred twenty thousand fourteen.



24. 5832544
• five million eight hundred twenty-two thousand five hundred forty-four
• five million eight hundred twenty-two thousand five hundred forty-three
• five million eight hundred thirty-two thousand five hundred forty-four
• five million eight hundred thirty-four thousand five hundred forty-four
Answer: five million eight hundred thirty-two thousand five hundred forty-four

MILLIONS  HUNDRED THOUSANDS  TEN THOUSANDS THOUSANDS HUNDREDS TENS ONES
5 8  3 2 5  4  4
The number 5832544 is written as five million eight hundred thirty-two thousand five hundred forty-four.



25. 7892135
•  six million eight hundred ninety-two thousand one hundred thirty-five
• seven million eight hundred ninety-two thousand one hundred twenty-five
• seven million eight hundred ninety-two thousand one hundred thirty-four
• seven million eight hundred ninety-two thousand one hundred thirty-five
Answer: seven million eight hundred ninety-two thousand one hundred thirty-five

MILLIONS  HUNDRED THOUSANDS  TEN THOUSANDS THOUSANDS HUNDREDS TENS ONES
7 8  9 2 1  3  5
The number 7892135 is written as seven million eight hundred ninety-two thousand one hundred thirty-five.



26. 8789456
•  eight million seven hundred eighty-nine thousand four hundred fifty-seven
• eight million eight hundred eighty-nine thousand four hundred fifty-six
• eight million nine hundred eighty-nine thousand four hundred fifty-six
• eight million seven hundred eighty-nine thousand four hundred fifty-six
Answer: eight million seven hundred eighty-nine thousand four hundred fifty-six

MILLIONS  HUNDRED THOUSANDS  TEN THOUSANDS THOUSANDS HUNDREDS TENS ONES
8 7  8 9 4  5  6
The number 8789456 is written as eight million seven hundred eighty-nine thousand four hundred fifty-six.



27. 5040020
• five million four thousand twenty
• five million forty thousand twenty
• five million four hundred thousand two
• five million four hundred thousand twenty
Answer: five million forty thousand twenty

MILLIONS  HUNDRED THOUSANDS  TEN THOUSANDS THOUSANDS HUNDREDS TENS ONES
5 0 4 0 0  2  0
The number 5040020 is written as five million forty thousand twenty.




  Try the Quiz :     Word Names for Numbers


Contact Info © 1999-2014 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-