Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Japan > Print Preview

Japan Quiz : Japanese Snacks

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the SNACKS, identify the JAPANESE NAME

1. scrambled bean curd
Answer: iri doofu

2. fish cakes
Answer: kamaboko

3. fried eggs
Answer: medama yaki


4. steamed dumplings filled with meat
Answer: nikuman, manjyu

5. japanese omelets stuffed with vegetables, fish and meat
Answer: okonomiyaki

6. omelet
Answer: omerutsu

7. rice parcel with savory filling
Answer: onigiri

8. special snacks like assorted rice crackers and salted dried fish served with japanese rice wine or sake
Answer: otsumami

9. Thinly sliced raw fish pieces served with soy sauce and horseradish (wasabi)
Answer: sashimi

10. rice crackers
Answer: senbee

11. vinegared rice and raw fish rolled in seaweed
Answer: sushi

12. thin slices of different kinds of meat, seafood and vegetables coated with a light batter and deep-fried
Answer: tempura

13. deep-fried breaded pork cutlet
Answer: ton katsu

14. grilled bean curd
Answer: yaki doofu

15. grilled or barbequed corn on the cob
Answer: yaki toomorokoshi

16. chicken pieces marinated in sweet soy sauce and barbequed
Answer: yakitori

17. grilled fish
Answer: yaki zakana

  Try the Quiz :     Japan Quiz : Japanese Snacks


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-