Syvum Home Page

Home > Fun > Game of Hidden English Words > Print Preview

Game of Hidden English Words : Colors

colors

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Each sentence below has a color hidden in it. Find it!

1. Alan would love to have one more doughnut.
Answer: red
Alan would love to have one moRE Doughnut.


2. Tim started to yell owing to the sudden pain in his stomach.
Answer: yellow
Tim started toYELL OWing to the sudden pain in his stomach.


3. The arrival of food provided a big ray of hope for the earthquake victims.
Answer: gray
The arrival of food provided a biG RAY of hope for the earthquake victims.



4. The ogre entered the forest with a loud roar.
Answer: green
The oGRE ENtered the forest with a loud roar.


5. The beautiful wings were specially made for angels.
Answer: orange
The beautiful wings were specially made fOR ANGEls.


6. Caroline was shaping her eyebrow neatly.
Answer: brown
Caroline was shaping her eyeBROW Neatly.


7. Paul doesn't like to drop ink on his desk.
Answer: pink
Paul doesn't like to droP INK on his desk.


8. Andrew hit eight boundaries in the cricket match.
Answer: white
AndreW HIT Eight boundaries in the cricket match.


9. Can Kevin dig on this patch of land please?
Answer: indigo
Can KevIN DIG On this patch of land please?


10. Savio let his sheep graze in the meadow.
Answer: violet
SaVIO LET his sheep graze in the meadow.


11. The little lamb lacked courage to fight the wild boar.
Answer: black
The little lamB LACKed courage to fight the wild boar.


12. Crusoe was marooned on an uninhabited island.
Answer: maroon
Crusoe was MAROONed on an uninhabited island.


13. The view from the mountain spur pleased the tourists.
Answer: purple
The view from the mountain sPUR PLEased the tourists.


  Try the Quiz :     Game of Hidden English Words : Colors


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-