Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > German > Print Preview

German Vocabulary Word List and Game
FAMILY 2 : FAMILIE 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Übersetzen Sie die folgenden Wörter ins Deutsche.


1. brother-in-law
Answer: Schwager

2. daughter-in-law
Answer: Schwiegertochter

3. father-in-law
Answer: Schwiegervater


4. foster brother
Answer: Pflegebruder

5. foster father
Answer: Pflegevater

6. foster daughter
Answer: Pflegetochter

7. foster mother
Answer: Pflegemutter

8. foster parents
Answer: Pflegeeltern

9. foster sister
Answer: Pflegeschwester

10. foster son
Answer: Pflegesohn

11. goddaughter
Answer: Patenttochter

12. godfather
Answer: Pate

13. godmother
Answer: Patin

14. godson
Answer: Patenkind

15. great-granddaughter
Answer: großer Enkelin

16. great-grandfather
Answer: große Großvater

17. great-grandmother
Answer: große Großmutter

18. great-grandparents
Answer: große Grosseltern

19. great-grandson
Answer: großer Enkel

20. mother-in-law
Answer: Schwiegermutter

21. parents-in-law
Answer: Schwiegereltern

22. sister-in-law
Answer: Schwägerin

23. son-in-law
Answer: Schwiegersohn

24. stepbrother
Answer: Stiefbruder

25. stepdaughter
Answer: Stieftochter

26. stepfather
Answer: Stiefvater

27. stepmother
Answer: Stiefmutter

28. stepsister
Answer: Stiefschwester

29. stepson
Answer: Stiefsohn


  Try the Quiz :     German Vocabulary Word List and Game : FAMILY 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-