Syvum Home Page

Home > Religion > Christianity > Bible > Print Preview


Biblical Names and their Meaning A-B
holy_bible

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Reverse Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the BIBLICAL NAME, identify the MEANING

1. Aaron

Answer: seeker of justice


2. Abdiel

Answer: servant of God


3. Abiel

Answer: God my father



4. Abishalom

Answer: father of peace


5. Abishua

Answer: father of salvation


6. Abitub

Answer: father of goodness


7. Abiud

Answer: father of praise


8. Abner

Answer: father of light


9. Abraham

Answer: father of a great multitude


10. Adam

Answer: earthy or red


11. Adoraim

Answer: strength of the sea


12. Agrippa

Answer: one who causes great pain at his birth


13. Ahian

Answer: brother of wine


14. Ahisamach

Answer: brother of strength


15. Ahitub

Answer: brother of goodness


16. Alammelech
Answer: God is king

17. Ammiel
Answer: the people of God

18. Andrew
Answer: a strong man

19. Annas
Answer: one who answers


20. Archippus
Answer: a master of horses

21. Asareel
Answer: the beatitude of God

22. Asher
Answer: happiness

23. Bartholomew
Answer: a son that suspends the waters

24. Bartimeus
Answer: son of the honorable

25. Baruch
Answer: who is blessed


  Try the Quiz :     Biblical Names and their Meaning A-B


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-