Syvum Home Page

Home > Religion > Christianity > Bible > Print Preview


Biblical Names and their Meaning A-B
holy_bible

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Reverse Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the MEANING, identify the BIBLICAL NAME

1. seeker of justice

Answer: Aaron


2. servant of God

Answer: Abdiel


3. God my father

Answer: Abiel



4. father of peace

Answer: Abishalom


5. father of salvation

Answer: Abishua


6. father of goodness

Answer: Abitub


7. father of praise

Answer: Abiud


8. father of light

Answer: Abner


9. father of a great multitude

Answer: Abraham


10. earthy or red

Answer: Adam


11. strength of the sea

Answer: Adoraim


12. one who causes great pain at his birth

Answer: Agrippa


13. brother of wine

Answer: Ahian


14. brother of strength

Answer: Ahisamach


15. brother of goodness

Answer: Ahitub


16. God is king
Answer: Alammelech

17. the people of God
Answer: Ammiel

18. a strong man
Answer: Andrew

19. one who answers

Answer: Annas

20. a master of horses
Answer: Archippus

21. the beatitude of God
Answer: Asareel

22. happiness
Answer: Asher

23. a son that suspends the waters
Answer: Bartholomew

24. son of the honorable
Answer: Bartimeus

25. who is blessed
Answer: Baruch


  Try the Quiz :     Biblical Names and their Meaning A-B


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-