Syvum Home Page

Home > Religion > Christianity > Bible > Print Preview


Biblical Names and their Meaning B-H
holy_bible

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Reverse Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the BIBLICAL NAME, identify the MEANING

1. Benaiah

Answer: son of the Lord

2. Caiphas

Answer: he that seeks with diligence


3. Cain

Answer: possession or possessed



4. Daniel

Answer: God my judge

5. Dan
Answer: he that judges


6. Darius

Answer: kind man


7. David
Answer: beloved or dear

8. Ebed

Answer: a laborer


9. Elidad

Answer: beloved of God


10. Eliphal

Answer: a miracle of God


11. Elisha

Answer: salvation of God


12. Elishua

Answer: God is my salvation

13. Elnathan

Answer: the gift of God


14. Eluzai

Answer: the warrior of God


15. Emmanuel

Answer: God with us


16. Ephraim
Answer: fruitful

17. Ethan
Answer: the gift of the island


18. Ezekiel
Answer: the strength of God

19. Felix
Answer: happy or prosperous


20. Gabriel
Answer: God is my strength


21. Habakkuk
Answer: he that embraces


22. Hachaliah
Answer: who waits for the Lord


23. Hanniel
Answer: mercy of Lord


24. Hazaiah
Answer: seeing the Lord


25. Herod
Answer: son of a hero



  Try the Quiz :     Biblical Names and their Meaning B-H


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-