Syvum Home Page

Home > Religion > Christianity > Bible > Print Preview


Biblical Names and their Meaning B-H
holy_bible

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Reverse Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the MEANING, identify the BIBLICAL NAME

1. son of the Lord
Answer: Benaiah


2. he that seeks with diligence

Answer: Caiphas


3. possession or possessed

Answer: Cain



4. God my judge
Answer: Daniel


5. he that judges

Answer: Dan

6. kind man

Answer: Darius


7. beloved or dear
Answer: David

8. a laborer

Answer: Ebed


9. beloved of God

Answer: Elidad


10. a miracle of God

Answer: Eliphal


11. salvation of God

Answer: Elisha


12. God is my salvation
Answer: Elishua


13. the gift of God

Answer: Elnathan


14. the warrior of God

Answer: Eluzai


15. God with us

Answer: Emmanuel


16. fruitful
Answer: Ephraim

17. the gift of the island

Answer: Ethan

18. the strength of God
Answer: Ezekiel

19. happy or prosperous

Answer: Felix

20. God is my strength

Answer: Gabriel

21. he that embraces

Answer: Habakkuk

22. who waits for the Lord

Answer: Hachaliah

23. mercy of Lord

Answer: Hanniel

24. seeing the Lord

Answer: Hazaiah

25. son of a hero

Answer: Herod


  Try the Quiz :     Biblical Names and their Meaning B-H


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-