Syvum Home Page

Home > Religion > Christianity > Bible > Print Preview


Biblical Names and their Meaning H-M
holy_bible

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Reverse Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the BIBLICAL NAME, identify the MEANING

1. Hilkiah

Answer: God is my protection


2. Hosea

Answer: savior


3. Irijah

Answer: the fear of the Lord



4. Ishmael
Answer: God that hears

5. Ishmaiah
Answer: obeying the Lord

6. Jaasiel

Answer: God's work


7. Jacob
Answer: the heel

8. Japhlet

Answer: banished


9. Jareb

Answer: a revenger


10. Jason

Answer: he that cures


11. Jediael

Answer: knowledge of God


12. Jeremiah

Answer: exaltation of Jehovah

13. Jeriel

Answer: vision of God


14. Job

Answer: he that weeps


15. Joel

Answer: he that commands


16. Jose
Answer: who pardons

17. Joshua
Answer: a deliverer


18. Lazarus
Answer: assistance of God

19. Luke
Answer: luminous


20. Luz
Answer: separation


21. Lysanias
Answer: that drives away sorrow


22. Malachi
Answer: my angel


23. Marcus
Answer: polite


24. Matthew
Answer: gift of God


25. Mehetabel
Answer: how good is God



  Try the Quiz :     Biblical Names and their Meaning H-M


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-