Syvum Home Page

Home > Religion > Christianity > Bible > Print Preview


Biblical Names and their Meaning H-M
holy_bible

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Reverse Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the MEANING, identify the BIBLICAL NAME

1. God is my protection

Answer: Hilkiah


2. savior

Answer: Hosea


3. the fear of the Lord

Answer: Irijah



4. God that hears
Answer: Ishmael

5. obeying the Lord
Answer: Ishmaiah

6. God's work

Answer: Jaasiel


7. the heel
Answer: Jacob

8. banished

Answer: Japhlet


9. a revenger

Answer: Jareb


10. he that cures

Answer: Jason


11. knowledge of God

Answer: Jediael


12. exaltation of Jehovah
Answer: Jeremiah


13. vision of God

Answer: Jeriel


14. he that weeps

Answer: Job


15. he that commands

Answer: Joel


16. who pardons
Answer: Jose

17. a deliverer

Answer: Joshua

18. assistance of God
Answer: Lazarus

19. luminous

Answer: Luke

20. separation

Answer: Luz

21. that drives away sorrow

Answer: Lysanias

22. my angel

Answer: Malachi

23. polite

Answer: Marcus

24. gift of God

Answer: Matthew

25. how good is God

Answer: Mehetabel


  Try the Quiz :     Biblical Names and their Meaning H-M


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-