Syvum Home Page

Home > Religion > Christianity > Bible > Print Preview


Biblical Names and their Meaning M-Z
holy_bible

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Reverse Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the BIBLICAL NAME, identify the MEANING

1. Melchizedek

Answer: king of justice


2. Memphis

Answer: abode of the good


3. Neariah

Answer: child of the Lord



4. Nedabiah
Answer: vow of the Lord

5. Nicodemus
Answer: victory of the people

6. Paul

Answer: small


7. Pedaiah
Answer: redemption of the Lord

8. Pontus

Answer: the sea


9. Raham

Answer: compassion


10. Rephael

Answer: medicine of God


11. Ruben

Answer: behold a son


12. Samson

Answer: of the sun

13. Samuel

Answer: heard by God


14. Shem

Answer: renown


15. Simon

Answer: he that obeys


16. Tebaliah
Answer: goodness of the Lord

17. Thomas
Answer: a twin


18. Timeus
Answer: honorable

19. Titus
Answer: pleasing


20. Uel
Answer: desiring God


21. Zachariah
Answer: the Lord has remembered


22. Zarephath
Answer: ambush of the mouth


23. Zaza
Answer: belonging to all


24. Zebadiah
Answer: the Lord is my portion

25. Zedekiah
Answer: the Lord is my justice


  Try the Quiz :     Biblical Names and their Meaning M-Z


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-