Syvum Home Page

Home > Religion > Christianity > Bible > Print Preview


Biblical Names and their Meaning M-Z
holy_bible

Formats Info Page Worksheet / Test Paper Reverse Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the MEANING, identify the BIBLICAL NAME

1. king of justice

Answer: Melchizedek


2. abode of the good

Answer: Memphis


3. child of the Lord

Answer: Neariah



4. vow of the Lord
Answer: Nedabiah

5. victory of the people
Answer: Nicodemus

6. small

Answer: Paul


7. redemption of the Lord
Answer: Pedaiah

8. the sea

Answer: Pontus


9. compassion

Answer: Raham


10. medicine of God

Answer: Rephael


11. behold a son

Answer: Ruben


12. of the sun
Answer: Samson


13. heard by God

Answer: Samuel


14. renown

Answer: Shem


15. he that obeys

Answer: Simon


16. goodness of the Lord
Answer: Tebaliah

17. a twin

Answer: Thomas

18. honorable
Answer: Timeus

19. pleasing

Answer: Titus

20. desiring God

Answer: Uel

21. the Lord has remembered

Answer: Zachariah

22. ambush of the mouth

Answer: Zarephath

23. belonging to all

Answer: Zaza

24. the Lord is my portion
Answer: Zebadiah

25. the Lord is my justice
Answer: Zedekiah


  Try the Quiz :     Biblical Names and their Meaning M-Z


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-