Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English - Japanese Translation Games (Eigo - Nihongo Hon'yaku Gēmu) > Print Preview

Languages : English - Japanese Katakana Translation Game
(Gengo : Eigo - Nihongo Katakana Hon'yaku Gēmu)

Formats Japanese Course Japanese Worksheets Reverse Worksheet / Test Paper Quiz English - Japanese Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the English word, identify the Japanese Katakana word.
Note : The hints given in Romaji may help in identifying the Katakana word by studying the Katakana Alphabet Charts.

1. Afrikaans
Answer: アフリカーンスご
Afurikānsugo


2. Arabic
Answer: アラビアご
Arabiago


3. Bulagarian
Answer: ブルカリアご
Burukariago



4. Chamorro
Answer: チャモッロご
Chamorrogo


5. Danish
Answer: デンマークご
Denmākugo


6. Filipino
Answer: フィリピノご
Fuiriponogo


7. French
Answer: フランスご
Furansugo


8. German
Answer: ドイツご
Doitsugo


9. Greek
Answer: ギリシャじん
Girishago


10. Hindi
Answer: ヒンディご
Hindeigo


11. Indonesian
Answer: インドネシアご
Indoneshiago


12. Italian
Answer: イタリアご
Itariago


13. Malaysian
Answer: マレーシアご
Marēshiago


14. Norwegian
Answer: ノルウェーご
Noruwēgo


15. Persian
Answer: ペルシアご
Perushiago


16. Polish
Answer: ポーランドご
Pōrandogo


17. Portuguese
Answer: ポルトガルご
Porutogarugo


18. Russian
Answer: ド ロシアご
Roshiago


19. Spanish
Answer: スペインご
Supeingo


20. Swahili, Kiswahili
Answer: スワヒリご
Suwahiligo


21. Swedish
Answer: スウェーデンご
Suuwēdengo


22. Thai
Answer: タイご
Taigo


23. Turkish
Answer: トルコご
Torukogo


24. Ukrainian
Answer: ウクライナご
Ukurainago


25. Urdu
Answer: ウルドゥーご
Urudoūgo


26. Vietnamese
Answer: ベトナムご
Betonamugo



  Try the Quiz :     LANGUAGES (GENGO)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-