Syvum Home Page

Home > Quiz Games > English - Japanese Translation Games (Eigo - Nihongo Hon'yaku Gēmu) > Print Preview

Nationalities : English - Japanese Katakana Translation Game
(Kokuseki : Eigo - Nihongo Katakana Hon'yaku Gēmu)

Formats Japanese Course Japanese Worksheets Reverse Worksheet / Test Paper Quiz English - Japanese Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Given the English word, identify the Japanese Katakana word.
Note : The hints given in Romaji may help in identifying the Katakana word by studying the Katakana Alphabet Charts.

1. African
Answer: アフリカじん
Afurikajin


2. Algerian
Answer: アルジェリアじん 
Arujeriajin


3. American
Answer: アメリカじん
Amerikajin



4. Argentinian
Answer: アルゼンチンじん
Aruzenchinjin


5. Asian
Answer: アジヤじん
Ajiajin


6. Australian
Answer: オーストラリアじん
Ōsutorariājin



7. Austrian
Answer: オーストリアじん
Ōsutoriajin


8. Belgian
Answer: ベルギーじん
Berugījin


9. Brazilian
Answer: ブラジルじん
Burajirujin


10. British
Answer: イギリスじん
Igirisujin


11. Bulgarian
Answer: ブルカリアじん
Burukariajin


12. Canadian
Answer: カナダじん
Kanadajin


13. Chilean
Answer: チリじん
Chirijin


14. Danish, Dane
Answer: デーンじん
Dējin


15. Dutch
Answer: オランダじん
Orandojin


16. Egyptian
Answer: エジプトじん
Ejiputojin


17. European
Answer: ヨーロッパじん
Yōroppajin


18. Filipino
Answer: フィリピンじん
Fuiriponjin


19. Finn
Answer: フィンランドじん
Finrandojin


20. French
Answer: フランスじん
Furansujin


21. German
Answer: ドイツじん
Doitsujin


22. Greek
Answer: ギリシャじん
Girishajin


23. Hungarian
Answer: ハンガリーじん
Hangarījin


24. Icelandic
Answer: アイスランドじん
Aisurandojin


25. Indian
Answer: インド じん
Indojin


26. Indonesian
Answer: インドネシアじん
Indoneshiajin


27. Iranian
Answer: イランじん
Iranjin


28. Iraqi
Answer: イラクじん
Irakujin


29. Irish
Answer: アイルランドじん
Airurandojin


30. Italian
Answer: イタリアじん
Itariajin


31. Kenyan
Answer: ケニヤじん, ケニアじん
Keniyajin, Keniajin


32. Lebanese
Answer: レバノン
Rebanon


33. Libyan
Answer: リビアじん
Ribiajin


34. Malaysian
Answer: マレーシアじん
Marēshiajin


35. Mexican
Answer: メキシコじん
Mekishikojin


36. Moroccan
Answer: モロッコじん
Morokkojin


37. North American
Answer: きたアメリカ じん
KitaAmerikajin


38. Norwegian
Answer: ノルウェーじん
Noruwējin


39. Pakistani
Answer: パキスタンじん
Pakisutanjin


40. Peruvian
Answer: ペルーじん
Perūjin


41. Polish
Answer: ポランじん
Porandojin


42. Portuguese
Answer: ポルトガルじん
Porutogarujin


43. Russian
Answer: ド ロシアじん
Roshiajin


44. Saudi Arabian
Answer: サウジ アラビアじん
Sauji Arabiajin


45. Serbian
Answer: セルビアじん 
Serubiajin


46. Singaporean
Answer: シンガポじん
Shingapōrujin


47. South African
Answer: みなみアフリカじん
MinamiAfurikajin


48. South American
Answer: みなみアメリカじん
MinamiAmerikajin


49. Spanish
Answer: スペインじん
Supeinjin


50. Swede
Answer: スウェーデンじん
Suuwēdenjin


51. Swiss
Answer: スイスじん
Suisugin


52. Thai
Answer: タイじん
Taijin


53. Tunisian
Answer: チュニジアじん, テュニジアじん 
Chunijiajin, Teyunijiyajin


54. Turkish
Answer: トルコじん 
Torukojin


55. Ukrainian
Answer: ウクライナじん
Ukurainajin


56. Venezuelan
Answer: ベネズエラじん
Benezuerajin


57. Vietnamese
Answer: ベトナムじん
Betonamujin



  Try the Quiz :     NATONALITIES (KOKUSEKI)


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-